torstai 3. helmikuuta 2022

VKK, Persut, sdp, ymv kommarit, olisi syytä muistaa mitä Ryssä on edustanut koko olemassaolonsa ajan naapureilleen jo siihen pakotetuille kansoille


VKK, Persut, sdp, ymv kommarit, olisi syytä muistaa mitä Ryssä on edustanut koko olemassaolonsa ajan naapureilleen jo siihen pakotetuille kansoille kansanmurhina, väestön ja alueiden kokonaisvaltaisina tuhoina ei vain pikku- ja isonvihan aikaan vaan myös 1900-luvulla ja jälleen sovjetin kaaduttua 1991 jälkeen#Kannattaisi muistaa #Suomen Eestin #vapaussodat miehittäjä-Ryssää vastaan, sama juttu Ukrainalla https://iltalehti.fi/ulkomaat/a/db9803cc-7652-4da1-a903-1979493de07c 

Lainaus: 

"F-35-hävittäjiä lähelle venäläisiä

Venäjä kunnioittaa Clarkin arvion mukaan voimaa. Hän komensi Naton joukkoja, kun puolustusliitto vuonna 1999 pommitti serbijoukkoja estääkseen kansanmurhan Kosovossa.

– Laskuvarjojoukot ja niiden hyökkäyshelikopterit, jotka ehkä toimitetaan Puolaan, eivät tee interventiota. Mutta jos haluat todella muuttaa venäläisten laskelmia, toimitat sinne yhtenäisen ilmavoimien yksikön, joka koostuu F-22- ja F-35-hävittäjistä. Sijoitat ne, sanotaan nyt vaikka Romaniaan. Ja sitten ne lentävät taistelumuodostelmassa Romanian ja Mustanmeren yllä, Clark esittää yhden vaihtoehdon.

Suomi päätti joulukuussa hankkia 62 amerikkalaista F-35-hävittäjää.

Kenraali Clarkin mielestä Ukrainan lähelle sijoitettu F-35-asejärjestelmä hillitsisi Putinin toimia.

”Venäjän armeija on täynnä itseään”

Kenraalit kertoivat arvionsa Putiniin vaikuttavista keinoista Atlantic Council -järjestön tilaisuudessa.

– Ryssän imperialistinen armeija on ylimielinen ja täynnä itseään, koska se on saanut uusia varusteita ja menestynyt Syyriassa, Clark huomauttaa.

Jos aidosti haluaa muuttaa venäläisten laskelmia, täytyy luoda heihin epävarmuutta ja itselleen ilmakyvykkyys, joka on juuri siellä. Venäläiset eivät olisi varmoja, että he eivät saisi vastavoimaa Natosta, joten heidän olisi syytä olla varuillaan. Jos he tekisivät jotain, he häviäisivät. Tämä on tapa, jolla venäläisten laskelmia todella muutetaan, emmekä ole vielä tehneet sitä, Clark sanoo."


Suomen etu itsenäinen Ukraina. Stalin #Putin käyttää valloitettuja muita vastaan kuten Suomeakin vastaan Raatteentiellä ukrainalaisia = 2 flies samaan aikaan. #Muista se?
Seppo Lehto Ajan Suunta nettijulkaisun päätoimittaja
eduskuntavaaliehdokas 2023 eduskuntavaaleissa.

Desanteille desantin kohtalo äänestäjienkin taholta kauttani, kiitos.
-------------
------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti